Különleges feltételek

Viteldíjak

A megjelenített viteldíjak alapértelmezés szerint tartalmazzák az összes illetéket, kivéve, ha az illetékeket a helyi repülőtéren a check-in során szedik be. Korlátozás nélküli első osztály (first) és biznisz osztályú viteldíjak (La Première ,Affaires vagy Premium Affaires) lehetővé teszik, hogy az utazás időpontját és járatait megváltoztassa további díjak és a visszatérítés lehetősége nélkül. Korlátozás nélküli túrista osztályú viteldíjak (Voyageur, Premium Voyageur, Alizé) lehetővé teszik, hogy a kiválasztott időpontokban utazzon. A jegyet módosíthatja vagy kérheti annak visszatérítését. Korlátozott biznisz osztályú viteldí j a legolcsóbb biznisz osztályú viteldíjat ajánlja fel; ez csak korlátozottan áll rendelkezésre. Ezek a viteldíjak jelentős korlátozásokat tartalmaznak, például az előrevásárlást, minimum és/vagy maximum ott tartozódást, nem visszatéríthetőek és nem lehet velük csecsemő vagy gyermek kedvezményeket igénybe venni. Korlátozott túrista osztályú víteldíjak a legolcsóbb túrista osztályú viteldíjat ajánlja fel; ez csak korlátozottan áll rendelkezésre. Ezek a viteldíjak jelentős korlátozásokat tartalmaznak, például az előrevásárlást, minimum és/vagy maximum ott tartozódást, a változtatásokkal kapcsolatos büntetéseket, nem visszatéríthetőek és nem lehet velük csecsemő vagy gyermek kedvezményeket igénybe venni. FONTOS : Ezek a feltételek a cél és az utazás időtartamának függvényében változnak. A viteldíjakkal kapcsolatos további feltételekkel kapcsolatban hívja az Air France légitársaságot. Telefon: 483 88 00 (hétfő-pentek, 08.30 -17.00) Flying Blue törzsutas programmal kapcsolatban: 06 80 180 537 Ha egy utazási ügynökségen keresztül megvásárolt jegyre vonatkozóan szeretne visszatérítést igényelni, kérjük, először hozzájuk forduljon. A visszatérítés feldolgozásával kapcsolatban az ügynökség minden adattal rendelkezik. Amennyiben problémába ütközik, ügyfélszolgálatunk bármikor a rendelkezésére áll. Az ügyfélszolgálatot a Kapcsolatfelvételi oldalon keresztül érheti el.

Online fizetés

A jegyek online kifizetéséhez használhatja a nemzetközi hitelkártyákat (American Express, JCB, MasterCard, Visa, Diners Club, EuroCard). A hitelkártya tulajdonosának a foglalás pillanatában legalább 18 évesnek kell lennie és a hitelkártya tulajdonosának az egyik utazó személynek kell lennie. Online fizetésének lebonyolításához a legújabb technológiájú biztonságos rendszert biztosítjuk, az SSL (Secure Socket Layer) biztonsági protokollt. Az SSL protokoll titkosítja az összes kommunikációt az Ön számítógépe és a mi szerverünk között, azaz az információt nem lehet megfejteni. Ha az Ön böngészője alkalmas az SSL protokoll alkalmazására, akkor a tranzakció automatikusan biztonságos lesz. If you don't have a credit card, if you don't want your ticket delivered by mail, or if you wish to pick up your ticket in a country other than the country of departure, you will need to contact Air France to make your booking and arrange for payment and ticketing: Air France Hungary Reservation: 483 88 00(Monday to Friday, 09.00 to 17.00) Flying Blue frequent flyer programme: 06 80 180 537 Az online foglalási rendszer lehetővé teszi, hogy törölje a foglalását a bejelentkezés alatt. Ha a foglalást azután szeretné törölni vagy módosítani (a jegy feltételeitől függ), miután kilépett a rendszerből, akkor hívja az Air France légitársaságot a következő telefonszámon: Air France helyfoglalás: 483 88 00 Flying Blue törzsutas program: 06 80 180 537 Repülőjegye az online fizetés után azonnal kiállításra kerül.

A kontinentális Kína felé közlekedő járatok

Ha Párizsból a kontinentális Kína területére utazik, akkor a Covid-19-re vonatkozóan Párizsban köteles elvégezni egy PCR-tesztet és egy szerológiai tesztet (IgM). Ez a szabály akkor is érvényes, ha Párizsban Ön csak átszáll. Ha a tesztek (PCR, IgM vagy mindkét teszt) eredménye pozitív, Ön nem folytathatja az útját Kínába. Ebben az esetben a Párizs és Kína közötti útra szóló repülőjegye érvényét veszti. Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a jegy módosítása, illetve annak érdekében, hogy amennyiben szükséges, visszatérhessen az indulási országba, amint az állapota ezt lehetővé teszi.

A JEGYEK FELHASZNÁLÁSA

A lefoglalt ár a teljes egészében felhasznált jegyre érvényes a megrendelés és az említett útvonal dátumait figyelembe véve. Az általános szállítási feltételeknek megfelelően az utazás napján megállapított bármely nem megfelelő felhasználás kiegészítő átalánydíj térítésére kötelez a repülőtér részére a következők szerint : - európai járatok esetén (beleértve Franciaország kontinentális részét és Korzikát) 125 euró az Economy osztályon és 300 euró a Business osztályon, - nemzetközi járatok esetén 500 euró az Economy és a Premium Economy osztályokon, és 1500 euró a Business és a La Première osztályokon (vagy ezen összegeknek megfelelő összeg a helyi pénznemben).

Jegyek átvétele

E-mailben megerősítést kap a foglalásról és megkapja az "itinerary receipt" (útvonal nyugtát) is. A járat indulás előtti 24. órától a járat indulás előtti 30. percig nyomtassa ki beszállókártyáját.

A jegyek felhasználása

Ez az ár a teljes mértékben felhasznált jegyre érvényes, a lefoglalt út útvonalára és időpontjára vonatkozóan. Az általános szállítási feltételeknek megfelelően, amennyiben a jegy felhasználása a fentiekkel nem megegyezően történik, a repülőtéren az utas felárat köteles fizetni, amely a következő átalánydíjaknak megfelelően alakul: rövid távú járatok (Franciaország szárazföldi területe és Korzika): 125 €; közép távú járatok, Economy osztály: 250 €; közép távú járatok, Business osztály: 500 €; hosszú távú járatok, Economy vagy Premium Economy osztály: 500 €; hosszú távú járatok, Business osztály: 1500 €; hosszú távú járatok, La Premiere osztály: 3000 € (illetve ezen összegek megfelelője helyi pénznemben).

Személyes adatok védelme

Your personal data compiled during the reservation process (surname, first name, e-mail,...) will be used for the sole purpose of placing and carrying out your order (buying and selling air tickets) online. Without your consent, Air France will not be able to continue the selling procedure and the transaction will be impossible. Air France shall: - Actively protect unauthorised access to personal data stored in its computers; - Refrain from communicating, selling or providing access in any way personal data collected via our booking system to outside companies or organisations; - Not use your personal data for commercial or promotional purposes, except if you have accepted that certain customised data is sent to you by Air France or if you subscribed to our electronic newsletter.

Vízum, útlevél, oltások és egészség

Az Ön felelősége, hogy megszerezze az összes szükséges utazási dokumentumot, vízumot és eleget tegyen a jogszabályokban és utasításokban megkövetelt követelményeknek, az utazás és vízum követelményeknek vagy az államok vagy országok által megkövetelt alkalmazandó engedélyeknek - amelyekbe utazik vagy amelyeken átutazik - és meg kell felelnie az államok és országok által megkövetelt összes bevándorlási és határellenőrzési követelménynek. Az utazás megkezdése előtt a jogszabályok, előírások, utasítások vagy más követelmények által előírt vagy meghatározott összes kiléptetési, beléptetési, tranzit, egészségügyi dokumentumot be kell mutatnia.

MAGAVISELET A FEDÉLZETEN

Az Utas tájékoztatást kapott arról, hogy amennyiben megsérti az Utazás általános feltételeinek 15. pontját (Magaviselet a fedélzeten), a 9. pont (Az utazás megtagadása és korlátozása) rendelkezéseinek és a CNIL 2016-240 sz. határozata értelmében az Utas felkerülhet azon személyek listájára, akik számára tilos a Szállító repülőgépeinek fedélzetére lépni.